Nyhedsbrev / Juni 2024

Nyhedsbrev fra bestyrelsen.

Bestyrelsen for 2024 er nu godt i gang med arbejdet i andelen, og så I alle er orienterede om, hvad vi går og arbejder på, så er her et lille overblik J

Vi er godt i gang med den store vedligeholdelsesplan, og den vil I løbende høre om. 

Opgaven der arbejdes med lige nu, og som har høj prioritet er ingeniør-undersøgelser af sætningsskader og fundamenter. Når ingeniøren har foretaget sine undersøgelser vil der blive udarbejdet plan for opretning af sætningsskader. Her er Vibekegade 24 højeste prioritet, da de har de største udfordringer.

Lige nu kan vi desuden krydse følgende af på den: tagrender er renset, utætheder i tage og inddækning omkring kviste er udskiftet og repareret i Lersø Parkalle 47, Vibekegade 21 og 23, røgalarmer er gennemgået og sikret at være op i alle opgange, samt branddørs-skilte opsat på branddøre i kældre.

På vedligeholdelsesplanens to-do liste venter følgende små-opgaver også i år: branddøre udbedres for fejl, så de lukker som de skal, brandregler indskærpes, lyskasser og afløbsbrønde renses, små-reparationer omkring yderdøre og sål-bænke ordnes af murer, samt årligt eftersyn af foreningens elinstallationer og varmeanlæg i efteråret.

Vi er også godt i gang med at forbedre vores brandsikkerhed, og dette vil I få mere info om i et kommende opslag om vores brandregler. Vi tager det lidt i etaper, da der er en del vi skal rundt om – vores mål er mere sikre opgange både når det gælder brand, men også når det gælder fremkommelighed.

Vi har også haft årets første møder med viceværterne, og her har vi påpeget problemerne vi har oplevet med tagrender, der ikke har været renset godt nok samt trappevasken, som heller ikke lever op til vores forventninger.

Viceværterne har derfor været rundt igen og tjekke tagrender, og der er pt. sat en grundigere rengøring i gang i opgangene som en form for forårsrengøring, som giver et bedre niveau, som vi vil arbejde på (sammen med rengøringen) om at bibeholde.

I forbindelse med dette, så er I som andelshavere altid velkomne til at melde ind på viceværts-mailen, hvis I oplever, at der er fejl eller mangler i forbindelse med viceværternes arbejde – både mht. rengøring i opgangene og mht. fejning af fortove, problemer med røgalarmer mm. Desuden er ros også altid velkommen! Oplever i forbedringer – f.eks. i forhold til rengøring – så meld gerne ind J

Som I nok har set, så bliver der gravet ned til fibernet. Datoer for dette samt, hvad det giver dig af muligheder har I kunnet se på opslag omkring fibernet. De skulle være ved at være i mål med denne opgave.

Der har været nogle samarbejds-udfordringer i nogle opgange. Bestyrelsen ønsker at opgangene har en god dialog, og at alle udviser samarbejde omkring fællesarealerne og det at bo i en opgang. Vi opfordrer jer alle til at holde et opgangsmøde i opgangene af og til, så I får set hinanden i øjnene og fundet løsninger på evt. udfordringer. Uden kommunikation opstår der meget ofte misforståelser, og man går fejl af hinanden.

Kan man ikke løse tingene i en opgang, er man selvfølgelig velkomne til at kontakte os. Alle skal føle sig hjemme og tilpas i sin opgang. 

Vi er også ved at udarbejde et lille spørgeskema, som vi håber I alle vil hjælpe med at udfylde. Vi hører nogle gange i krogene, at der snakkes om ønsker eller kritik, og det er disse ting vi gerne vil have ud i lyset, så vi ved, hvad I ønsker, og hvor I mangler noget. Vi vil i virkeligheden gerne i dialog med jer, og høre hvordan I oplever andelsforeningen, og det håber vi dette spørgeskema vil gøre os klogere på. Der vil komme et opslag med link til spørgeskema, når det ligger klar, og vi er ved at undersøge, om vi også kan maile det direkte til jer.

Husk at det betyder noget at deltage, og give din mening og tanker tilkende. Vi er ikke tankelæsere, og vi er oprigtigt interesseret I at høre jeres feed back.

Husk at foråret og sommeren er et godt tidspunkt at få ryddet op! Ønsker I i den forbindelse afhentning af storskrald eller haveaffald, så gå ind på NEMAFFALDSSERVICE.KK.DK og bestil afhentning der. Der står også de nye regler gældende storskrald – det er nemlig ikke tilladt som tidligere bare at stille hvad som helst ud.

Foråret og sommeren er også et godt tidspunkt at få malet og forskønnet, så grib også muligheden for dette – og skriv til os, hvis I søger midler til maling mm. Det er også en del af at være andelshaver, at man selv vedligeholder fællesarealerne så godt man kan J

Vi ønsker, at for at få informationer hurtigt ud, så vil vores hjemmeside – AB-VIBEKEVANG.DK -indeholde mere og mere info. Så husk at bruge den! J Og kom gerne med input, hvis I mangler noget på siden eller har ideer til noget.

Vi ønsker jer alle en dejlig sommer J

De bedste hilsener

Bestyrelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ADVARSEL: Vores hjemmeside kan bruge cookies. Vi prøver efter bedste evne at efterleve de danske GDPR-regler og har optimeret siderne, så al unødvendig registrering skulle være fjernet.